Forfatter:
Lewis Carroll

Titel: Alice I Eventyrland

Sideantal:
144

Handling Den handler om en pige som hedder Alice hun hopper ned i et stort kanin hul. Hun følger kaninen til en lille dør og et glas bord hun ser at bag ved døren er der en meget fin have. Hun vil derind og så snart hun tænker det kommer der en lille flaske hvor der står “DRIK MIG”. Hun gør som der står og hun skrumper til dørstørrelsen men den er låst så kommer der en lille mus som tager hende med til et land med alle mulige tossede væsener. Så kommer hun ind til droningens have og skal spille kroket. Så vågner hun det var bare en drøm.

Stjerner

5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner Alice i eventyrland

1 stjerner

Jeg Syntes

Den fik kun 2 stjerner af mig på grund af at man ikke helt kunne følge med i handlingen. Det var godt at forfatteren brugte sin fantasi så den ville blive måske 5 eller 4 stjerner hvis han gjorde det nemmere at følge med i handlingen.

Stikord

1 Sjov

2 Mærkelig

3 Anderledes