Forfatter:
Robert Fisker

Titel: Mikkel ravn i den døde by

Sideantal: 109

Handling

Bogen handler om en mand der hed Mikkel og hans ven Ib. Den foregår i pestens tid. De to var stuedrivere de havde fået en præst med som selskab. I den første by de kommer i har pesten ramt noget af byen. Da de kommer er der et skænderi. Byen vil dræbe 2 og ofre dem til Hel (dødsgudinden). Ib og Mikkel redder dem og præsten bilver i byen og hjælper dem. Da Ib og Mikkel og Anna og Esben rider afsted kommer de til en mand som følger dem med til en by som er død af pest. Ib bliver smittet og får Byldepest og dør.

Den får 3 Stjerner, den er rigtig god men nogle gange kan den godt blive kedelig

Stjerner

5 Stjerner:

4 Stjerner:

3 Stjerner: Mikkel Ravn i den døde by

2 Stjerner:

1 Stjerner:

Stikord

1. God

2.

3. Lærerig