Titel:
Ulvehunden
Forfatter: Jack London
Antal sider:265

Handling:
Bogen handler om en ulveunge som blev født af Kliche. De boede i deres hule indtil nogle indianere fandt dem og tog dem til deres stamme. Der blev Kliche flyttet og ulveungen ved navn Hvidtand blev mobbet af de andre hunde men den var stærkere end dem og vandt for det meste. Hvidtand blev byttet til Smukke Smith for whiskey og Smukke Smith arrangerede hundekampe. Hvidtand vandt alle undtagen en og der dør han næsten hvis det ikke havde været for Scott og Matt som tog ham til sig. Ved deres hytte vandt Scott Hvidtands tillid og tog ham med til Californien. Der blev Hvidtand opdraget som en hund. En dag er en superskurk kommet ind i deres hus men Hvidtand angreb ham og dræbte ham. Hvidtand døde også næsten men han overlevede og fik unger.

Min mening:
Bogen er rigtig god den har mange følelser og masser af spænding

Stjerner:

5: Ulvehunden
4:
3:
2:
1:

Stikord:

1: lærerig
2: følelsesmæssig
3: rigtig rigtig god